Foto: Liverpoolfc.com

(VIDEO) PREMIER LIGA: United lako u Burnleyu, Liverpool na Anfieldu pao protiv Crystal Palacea

Autor: Andrija Kačić Karlin

Liverpool je poveo golom Coutinha u 24. minuti, da bi londonska momčad preokrenula, Benteke je zabio u 42. i 74. minuti.

Manchester United bez poteškoća prošao je gostovanje u Burnleyu gdje je pobijedio s 2-0 golovima Martiala i Rooneya u 21. i 39. minuti, u sklopu 34. kola engleske Premier lige. United je pobjedu zaslužio, no Mourinho će se suočiti s novim problemima, nakon nedavne ozljede, i to teške, Zlatana Ibrahimovića, na ovoj utakmici teško se ozlijedio Pogba. I sigurno neće nastupiti u sljedećoj utakmici protiv gradskog rivala, Mancester Cityja.
U Liverpoolu se dogodilo veliko iznenađenje, Cristal Palace je pobijedio Klopovu momčad s 2-1. Liverpool je poveo golom Coutinha u 24. minuti, da bi londonska momčad preokrenula, Benteke je zabio u 42. i 74. minuti.
Redoslijed: Chelsea 75, Tottenham 71, Liverpool 66, Manchester City 64, Manchester United 63, Everton 58, Arsenal 57 bodova

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.