Facebook: Chelsea FC (Official)/Photo: Darren Walsh

(VIDEO) PREMIER LIGA Chelsea opet pobjegao Tottenhamu na sedam bodova prednosti

Autor: Andrija Kačić Karlin

U utakmici 36. kola Premier lige na svom terenu nadvisili su Midlesbroug s 3-0 (2-0). Pobjedu su i vjerojatni naslov Chelseaju na Stamford Bridgeu osigurali Diego Costa (23), Marcos Alonso (34) i Nemanja Matić (65).

Nogometaši Chelsea i dalje nezaustavljivo jure prema naslovu engleskog prvaka. U utakmici 36. kola Premier lige na svom terenu nadvisili su Midlesbroug s 3-0 (2-0). Chelsea je tako povećao prednost na vrhu ispred Tottenhama na sedam bodova, dočim je Middlesbrough ovim porazom praktički ispao iz društva najboljih engleskih klubova.
Pobjedu su i vjerojatni naslov Chelseaju na Stamford Bridgeu osigurali Diego Costa (23), Marcos Alonso (34) i Nemanja Matić (65).
Pojasnimo i ljestvicu, vodi Chelsea s 84 boda ispred Tottenhama (77) i Liverpoola (70), dok su na dnu već ispali Sunderland (24) i Middlesbrough (28), a slična sudbina prijeti još Hullu (34), Swanseaju (36) i Crystal Palaceu (38).

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.