Facebook: Dejan Lovren (Official)

(VIDEO) Navijači Liverpoola već počeli slaviti pobjedu kad je Lovren skrivio jedanaesterac…

Autor: Andrija Kačić Karlin

U jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu Liverpool i Everton su na Anfieldu odigrali 1-1, a gosti su izjednačili nakon jedanaesterca kojeg je skrivio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren

U jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu Liverpool i Everton su na Anfieldu odigrali 1-1, a gosti su izjednačili nakon jedanaesterca kojeg je skrivio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Liverpool je dominirao praktički cijelu utakmicu, imao je vodstvo 1-0 i još niz prilika, no ‘Redsi’ ipak nisu slavili. Everton je izvukao bod iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Lovren.

Liverpool je u prvom dijelu imao čak 80 posto posjeda lopte, no pravih prilika nije bilo sve do 42. minute kada je Mohamed Salah zabio za 1-0. Bio je to njegov 13. pogodak ove sezone čime je postao vodeći strijelac Premiershipa ispred napadača Tottenhama Harryja Kanea koji je zabio gol manje. U samoj završnici prvog dijela Liverpool je mogao i do drugog gola, no Sane je bio sebičan, pucao je umjesto da doda bolje postavljenim suigračima.

Nastavak susreta nudio je istu sliku. Liverpool je dominirao, ali nije uspio prelomiti utakmicu. Kazna je stigla u 77. minuti kada je Calvert Lewin pobjegao obrani Liverpoola, a neoprezno ga je u kaznenom prostoru srušio Lovren. Jedanaesterac je sigurno realizirao Wayne Rooney. Do kraja utakmice Everton je uspio obraniti remi. Lovren je odradio cijeli susret, dok Nikola Vlašić nije nastupio za goste.

Liverpool se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu sa 30 bodova. U vodstvu je Manchester City sa 43 boda, Manchester United je drugi sa 35 bodova, no oba sastava imaju i utakmicu manje. Ispred Liverpoola je i Chelsea na trećem mjestu sa 32 boda. Everton je na 10. mjestu sa 19 bodova.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.