Facebook: Arsenal (Official)/Photo: David Price

(VIDEO) Everton kod Cityja odigrao 1-1 , no u dobroj partiji pokazao gdje je slab

Autor: Andrija Kačić Karlin

Everton izgleda ima jednu manu, a to je tjelesna pripremljenost momčadi. Čak i s igračem više Everton je gubio bitku na sredini terena, City je dominirao i na koncu izjednačio.

 

 

U dobrom izdanju predstavio suparnik Hajduka u zadnjoj rundi kvalifikacija za Europsku ligu, Everton je na gostovanju kod Manchester Cityja u 2. kolu Premier lige odigrao 1-1 (0-1). Evertn je pogotkom Rooneya u 35. minuti, izjednačio je Sterling u 82. minuti. EVerton je odugrao sjajno prvo poluvrijeme, no u nastavku je fizickimpao, baš kao i protiv splitskog Hajduka.

City je dobar dio utakmice bio s igračem manje, zbog dva žuta kartona krajem prvog dijela dobio Walker. No, to nije Guardiolinu momčad spriječilo u jurišima prema napokon zasluženom izjednačenju…

Čvrsto i nepokolebljivo u prvih 45 minuta djelovala je Evertonova postava koja će u četvrtak braniti 2-0 prednost u Splitu. Izvrsna obrana s braničima koji ne puštaju napadače ni stotinku sekunde, beskompromisan srednji red i napad u kojem sjaji stara zvijezda, Wayne Rooney.

Imao je City svojih prigoda, dakako, bilo je to prije Evertonovog pogotka. No, Everton ima sjajnog vratara, najskupljeg na svijetu, Pickforda. Što zaokružuje zaključak o silno jakoj momčadi. Zaista bi bilo čudesno da naš Hajduk uspije eliminirati tako snažnu i odlično ukomponiranu momčad.
Iako, Everton izgleda ima jednu manu, a to je tjelesna pripremljenost momčadi. Čak i s igračem više Everton je gubio bitku na sredini terena, City je dominirao i na koncu izjednačio.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.