Igor Kralj/PIXSELL

VELIKE PROMJENE U REPREZENTACIJI: Dalić rekao da nije uhljeb te da će uvesti tri nova mlada ofanzivca!

Autor: Andrija Kačić Karlin

“Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav. Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati", rekao je Dalić

U istupima prema medijima izbornik Zlatko Dalić komentirao je odluku HNS-a da ga imenuje izbornikom samo za sljedeće dvije utakmice dodatnih kvalifikacija. Dalić veli:

“Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav. Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje”.

Tko će mu biti pomoćnik. Odgovara…

“Moram obaviti još neke razgovore i definirati stožer. Marijan Mrmić sigurno ostaje, u kombinacijama je i Dražen Ladić, ali moram razgovarati s još nekim ljudima pa ću i to definirati. Morate znati i ovo. Hrvat sam, volim ovu zemlju i za nju sam uvijek spreman dati sve. Neka pljuju po meni i pričaju što hoće, ja sam odlučio da je ovako najbolje”.

Konačno je malo govorio i o novostima u reprezentaciji…

“Pratim i naše mlade igrače, mogu apostrofirati Rebića, Brekala i Vlašića, na kraju je rekao Dalić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.