Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

“Urbi et orbi” Zdravka Mamića u petak u 11 sati u Sheratonu!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Novo je to obraćanje Mamića javnosti koji kad to čini - čini to satima. Svojevrsni "urbi et orbi" Zdravka Mamića biti će zacijelo posvećen suđenju u Osijeku, pitanjima oko lažnog iskaza Luke Modrića, ali Zdravko Mamić voli proširiti temu pa tko zna o čemu će biti još riječ.

Nakon što mu, očito nije bilo nedavno dovoljno obraćanje putem društvenih mreža Zdravko Mamić, danas pod egidom savjetnik Dinama, inače bivši izvršni predsjednik Dinama za petak u 11 sati najavio je izvanrednu konferenciju za novinare u zagrebačkom hotelu Sheraton.
Novo je to obraćanje Mamića javnosti koji kad to čini – čini to satima. Svojevrsni “urbi et orbi” Zdravka Mamića biti će zacijelo posvećen suđenju u Osijeku, pitanjima oko lažnog iskaza Luke Modrića, ali Zdravko Mamić voli proširiti temu pa tko zna o čemu će biti još riječ.

Zdravko Mamić s bratom Zoranom i Damirom Vrbanovićem sjedi na optuženičkoj klupi osumnjičen da je izvukao milijune iz Dinama oštetivši klub i državni proračun.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.