Kijev, Ukrajina, 09.10.2017 - Utakmica kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. izmeðu reprezentacija Hrvatke i Ukrajine. Na slici slavlje Luke Modriæa i Ivana Rakitiæa nakon pobjede. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

U Miamiju će Peru glumiti Hrvatima moćnu Argentinu

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 23. ožujka prijateljsku utakmicu protiv Perua u Miamiju, potvrdio je u ponedjeljak predsjednik Peruanskog nogometnog saveza Edwin Oviedo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 23. ožujka prijateljsku utakmicu protiv Perua u Miamiju, potvrdio je u ponedjeljak predsjednik Peruanskog nogometnog saveza Edwin Oviedo.

Oviedo je nakon predstavljanju dresa u kojem će igrači igrati na Svjetskom prvenstvu rekao i da će Peru četiri dana kasnije u New Yorku odigrati i prijateljsku utakmicu s Islandom.

Hrvatska dosad nije igrala s Peruom koji će u lipnju na Svjetskom prvenstvu zaigrati prvi put nakon 1982. godine. Peru se nalazi u skupini s Francuskom, Danskom i Australijom. Ta se skupina križa s onom u kojoj su Hrvatska, Island, Argentina i Nigerija.

“Saznao sam da igramo protiv Hrvatske i Islanda. Hrvatska je velika momčad. Puno će nam pomoći privikavanje na europski stil igre”, izjavio je Jose Carvallo, vratar Perua, na predstavljanju dresa.

“Miran sam, uživam u praznicima no također i treniram te se čuvam da budem u dobroj formi. Nadam se da ću imati dobru sezonu kako bih bio na popisu 23 igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo”, dodao je 31-godišnji Carvallo koji ima pet nastupa za tu južnoameričku reprezentaciju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.