Photo: Igor Kralj/PIXSELL

TUCAK NAJAVLJUJE POHOD NA PRVO MJESTO! ‘Mi ovdje nismo završili posao, došli smo po zlato’

Autor: Andrija Kačić Karlin

" Ovo je novi olimpijski ciklus i sada smo skinuli Srbiju. Za razliku od utakmice u Riju odlično smo funkcionirali. Srbija je fantastična momčad i tim je naš uspjeh veći. Mi smo ovdje došli po zlato, posao nije gotov.

Nakon utakmice, pobjede protiv Srbije naš izbornik Ivica tucak djelovao je smireno i bio je pun samopouzdanja:

“Sve je puno lakše kad imate vjeru u svoju momčad. Nisam govorio prazne rečenice. To je rezultat rada i zajedništva u momčadi i na koncu fantastičnog vaterpola kojeg igramo. Ovo je novi olimpijski ciklus i sada smo skinuli Srbiju. Za razliku od utakmice u Riju odlično smo funkcionirali. Srbija je fantastična momčad i tim je naš uspjeh veći. Mi smo ovdje došli po zlato, posao nije gotov. Mađari su domaćini, igrati će se pred devet tisuća ljudi, na njima će biti veći pritisak nego na nama. Mi imamo širinu, imamo dva dana vremena i vjerujte u nas”.

Za kraj je još dodao:

“Ne želim nikoga izdvojiti, pobijedila je momčad, momčad je ta koja izbacuje pojedince”!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.