Scrrenshot

Zaplakao čak i veliki McEnroe: Neviđena drama na teniskom meču, nastala velika panika zbog djevojčice (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Teniski susret je neočekivano prekinut, a podigla se velika graja koji su s napetošću pratili svi prisutni uključujući i tenisače.

Neviđena drama odvijala se na eghzibicijskom meču između Rafaela Nadala i Johna McEnroea na Mallorci. Teniski susret je neočekivano prekinut, a podigla se velika graja koji su s napetošću pratili svi prisutni uključujući i tenisače.

Naime, jedna je gledateljica na trenutak ispustila iz vida svoju malu kći i potom ju krenula panično tražiti po tribini. Uplakanoj i uzrujanoj majci u pomoć je priskočila publika, a malena djevojčica pronađena je 200-tinjak metara od mjesta na kojem je trebala biti, odnosno, na mjestu gdje je sjedila njena majka.

Nakon što su majka i kći ponovo ujedinjene uslijedio je snažan zagrljaj, ali uslijedilo je i emotivno ‘pražnjenje’ svih prisutnih. Plakala je majka, plakala je kći, plakali su neki u publici, plakao je i McEnroe, doduše vjerojatno ironično, ali nikad se ne zna možda su ga godine smekšale…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.