Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZAGREBAČKA ARENA RASPRODANA: Sve je spremno za finale Davis Cupa, a Argentinci ne znaju što ih čeka!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska će tako za nešto više od mjesec dana krenuti po drugi naslov u Davis Cupu i to pred domaćom publikom za razliku od 2005. godine kada je naslov osvojila u Bratislavi protiv Slovačke.

Finale Davis Cupa igrat će se od 25. do 27. studenoga u Areni u Zagrebu, a hrvatski tenisači imat će veliku podršku s tribina jer su rasprodane sve ulaznice. Još u četvrtak poslijepodne prodano je 60 posto karata, a danas ih više nema.

U dvorani će se tako skupiti 15 500 navijača, koliki je kapacitet Arene, a dio mjesta rezerviran je za argentinske navijače.

Hrvatska će tako za nešto više od mjesec dana krenuti po drugi naslov u Davis Cupu i to pred domaćom publikom za razliku od 2005. godine kada je naslov osvojila u Bratislavi protiv Slovačke. Tako će Čilić i kompanija imati priliku podići ‘salataru’ u najvećoj dvorani u zemlji i to pred svojim navijačima.

Argentinci vjerojatno ni ne znaju što ih čeka jer su hrvatski navijači jedni od najstrastvenijih na svijetu, a pogotovo ako je riječ o ovako prestižnom trofeju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.