(VIDEO) NEUNIŠTIVA MIRJANA LUČIĆ-BARONI: U svega sat vremena rasturila je treću tenisačicu svijeta!

Autor: Bruno Herljević

Meč je trajao svega nešto više od sat vremena, a Mirjana je slavila sa 6:3, 6:2.

Hrvatska tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni, plasirala se u treće kolo Australian Opena svladavši u drugom kolu treću tenisačicu svijeta, Poljakinju, Agnieszku Radwansku. Meč je trajao svega nešto više od sat vremena, a Mirjana je slavila sa 6:3, 6:2.

Mirjana je igrala svoj tipični tenis, agresivno i napadački, a susret je završila s 33 winnera i 20 neprisiljenih pograšaka, a Poljakinja je završila na samo osam winnera i pogrešaka. Meč je startao sa tri uzastopna breaka, a dva su pripala Lučić-Baroni, rezultat se održavao sve do 5:3, a onda je Mirjana iskoristila petu set loptu i još jednom breaknula Radwansku. Prvi set je dobila sa 6:3

U drugom setu Poljakinja je povela s 2:o, ali Lučić-Baroni je ubacila u ‘hiperpogon’ i sa šest gemova promarširala do kraja set i ostvarila je vrijednu i senzacionalnu pobjedu protiv treće tenisačice svijeta.

Lučić-Baroni je ostvarila najbolji plasman na Australian Openu u pojedinačnoj. Do sada je došla najdalje do drugog kola i to još tamo 1998. godine.

U trećem kolu čeka ju bolja iz susreta Francuskinje Alize Cornet i Grkinje Marije Sakkari.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.