FOTO: YouTube

(VIDEO) HRVATSKA SUTKINJA NAPRAVILA OGROMNU GREŠKU: Razbijesnila jednu od najboljih tenisačica svijeta

Autor: Željka Orešković

Tenisačica je podivljala kada je shvatila pogrešku sutkinje

Hrvatska sutkinja Marija Čičak napravila je kardinalnu grešku na WTA turniru vrijednom tri milijuna dolara u Dohi. Naime, tijekom meča Agnieszke Radwanske i Mone Barthel, kod vodstva 4:2 u trećem setu njemačka tenisačica je servirala pri rezultati 15:15, izgubila je sljedeći poen, a i ako je linijska sutkinja dosudila aut, hrvatska sutkinja je poen pripisala Barthel.

Na to još uvijek nitko nije reagirao, ali Nijemica je dobila i iduća dva poena, a Čičak je nakon toga kazala “game Barthel”, a Poljakinja je poludjela.

Tada je trebalo biti 40:30, ali igra je prekinuta, a Radwanska je krenula u raspravu sa stukinjom koja je tražila i potvrdu rezultata, nakon čega su se tenisačice vratile na teren. Čičak je nakon toga ponovo rekla 30:40, a Poljakinja ju je ispravila i rekla 40:30. Radawanska je osvojila taj gem i stigla do dvostrukog breaka.

 

Radawanska je, iako pošteno iznervirana, dobila taj set, a onda je uslijedila dramatična završnica s devet propuštenih meč loptii pobjeda s 3:6, 6:3, 7:5.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.