Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) DIEGO PODIVLJAO U LOŽI: Maradona na odvratan način provocirao hrvatske navijače

Autor: Bruno Herljević

Maradona prati tenisku reprezentaciju po cijelom svijetu i uvijek navija strastveno. No, ovoga puta možda je ipak malo pretjerao.

Hrvatska teniska reprezentacija došla je do prvog boda u finalu Davis Cupa protiv Argentine. Marin Čilić bio je bolji u oglesu s Delbonisom i slavio je s 6-3, 7-5, 3-6, 1-6, 6-2. Bio je to zaista uzbudljiv meč u kojem se Čilić prvo pokazao dominantnim, a onda je naglo pao i dozvolio Delbonisu da se vrati u susret i poravna na 2:2. Ipak Čilić je smogao snage i završio meč u petom setu.

Jedan od ključnih faktora ovog meča bila je podrška s tribina, koja je s hrvatske strane bila poprilično mlaka, dok je s argentinske bila iznenađujuće vatrena. Jedan od najžešćih navijača bio je, kao što se ranije najavljivalo, legendarni nogometaš Diego Armando Maradona. Maradona prati tenisku reprezentaciju po cijelom svijetu i uvijek navija strastveno. No, ovoga puta možda je ipak malo pretjerao.

Naime, Diego je tijekom cijelog meča divljao u svečanoj loži, a često je svoje emocije malo pretjerano iskazivao. U jednom trenutku otišao je malo predleko i počeo je provocirati hrvatske navijače pokazujući im ružnu gestikulaciju u nas popularno zvanu, ‘bosanski grb’. Video pogledajte u nastavku…

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.