Instagram

Od teniske zvijezde do zvijezde društvenih mreža: Što se to dogodilo s Donnom Vekić? (FOTO)

Autor: B.H.

Donna Vekić upisala je deseti poraz za redom, a još joj malo nedostaje da sruši rekord u porazima.

Vjerovali ili ne, hrvatska tenisačica Donna Vekić (20) doživjela je već deseti poraz u niz na WTA Touru. Na turniru u kinskom Nanchangu, Vekić je poražena od domaće tenisačice i 183. igračice svijeta, Liu Fangzhou sa 6:2, 6:2.

Osječanka je svoju zadnju pobjedu na WTA Touru ostvarila u veljači u Dohi protiv omanske tenisačice Fatme Al Nabhani, a potom je upala u ‘crnu rupu’. Dva puta je gubila od Flipknes, a jednom od Suarez-Navarro, Larsoon, Keys, Pironkove, Moore, Williams, Stephens i sada Liu. Kako bi stvar bila još gora u deset mečeva osvojila je samo jedan jedini set protiv Stephens u Strasbourgu.

No, Donna i njezin trener Nikola Horvat ne odustaju od najjačih turnira, pa je tako najavljeno da će Donna nastupiti u Cincinnatiju. Donni nedostaje još samo deset poraza da sruši rekord Abigail Spears koja trenutno drži prvo mjesto s 19 uzastopnih poraza, ali kako je Vekić krenula možda ju i prestigne.

S druge strane, Donna čini se uživa više izvan terena nego na terenu jer je u kratkom roku iskoristila svoj status mlade teniske zvijezde u usponu i pretvorila ga u status zvijezde društvenih mreža. Naime, na Facebooku ju prati više od sto tisuća ljudi, a na Instagramu nešto više od 40 tisuća ljudi. Ipak, na njezinim profilima rijetko gdje se mogu pronaći snimke i slike s terena ili mečeva, a na većini slika imamo prilike vidjeti Donnu kako se sunča, snima ‘selfieje’, uživa na plaži, tulumari s prijateljima ili se naslikava ispred Eiffelova tornja i sličnih znamenitosti.

Morning dip ????????????????????????????

Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)

Annual pic of me jumping in front of #Eiffel Tower ✅???? je t’aime #Paris ❤️????????????????????????????????




Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)

Sunny day in Madrid! ????????????????????????????????

Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)




Suns out, bums out ????????????????????????????????

Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)

Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.