ana konjuh

SUZE LIJEPE HRVATICE U WIMBLEDONU: Držala 3. igračicu svijeta u šaci, a onda sve krenulo krivo… (VIDEO)

Autor: Igor Knežević

Plakala je što od boli, a možda i jer je znala da je to kraj njezine senzacije, ali treba joj odati priznanje jer je svejedno nastavila meč. Kakva hrabrost.

Mlada, 18-godišnja hrvatska tenisačica Ana Konjuh jučer je odigrala sjajan meč u 2. kolu Grand Slam turnira u Wimbledonu, nakon ravnopravne borbe izgubila je od treće tenisačice svijeta, Poljakinje Agnieszke Radwanske s 2-1 u setovima, 6-2, 4-6, 9-7.

Konjuh doista nije imala sreće, jer je imala tri meč lopte protiv jedne od favoritkinja turnira, nije ih iskoristila, a onda je pri rezultatu 7-7 u gemovima Konjuh nesretno stala na lopticu i izvrnula gležanj. Uzela je medicinski time-out od 10 minuta, vratila se na teren s bandažom, ali jednostavno nije mogla trčati, te je Radwanska zaključila meč s dva gema u nizu.

Čim je shvatila da je iskrenula gležanj Konjuh je plakala što od boli, a možda i jer je znala da je to kraj njezine senzacije, ali treba joj odati priznanje jer je svejedno nastavila meč. Kakva hrabrost. Anino vrijeme tek dolazi, te očekujemo da će nam donijeti puno radosti, pogotovo u Wimbledonu, jer igra zaista odlično na travi.

Autor: Igor Knežević

ZADNJE VIJESTI