Screenshot

SMRSKAO VOZILO U POTPUNOSTI: Kontroverzni teniski as doživio tešku prometnu nesreću (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Izgubio je kontrolu nad svojom Chevrolet Agilom i pri velikoj brzini izletio je sa staze i nekoliko puta se prevrnuo.

Legendarni argentinski tenisač, David Nalbandian, doživio je tešku nesreću na reliju. Kontroverzni Nalbandian još uvijek se bavi relijem kojim se bavio još dok je bio tenisač, ali sada ga je reli zamalo stajao života. Nalbanidan je nekada bio vrlo uspješan tenisač, štoviše, bio je treći reket svijeta 2006. godine, a zapravo nikada nije u potpunosti bio posvećen tenisu već je jednaku strast, ako ne i veću, gajio prema reliju.

Na utrci u rodnoj mu Argentini proteklog vikenda, Nalbandian je izgubio kontrolu nad svojom Chevrolet Agilom i pri velikoj brzini izletio je sa staze i nekoliko puta se prevrnuo. Automobil je bio u potpunosi smrskan, a promatrači su se šokirali kada su vidjeli omiljenog Nalbandiana kako se kotrlja u oblaku prašine, no, njemu je to bilo zabavno.

“Sve je ispalo dobro, ovi automobili su sigurni tako da mi nije ništa. Upravo se odmaram u bazenu sa svojom bebom”, kazao je 34-godišnji Nalbandian.

Argentinac je od tenisa odustao prije tri godine, a kako se čini i karijera vozača relija će na hlađenje jer mu je vozilo uništeno.

Podsjetimo, Nalbandian je jedini argentinski tenisač koji je na sva četiri Grand Slama bio u polufinalu, igrao je finale Wimbledona, osvojio je Masters Cup 2005. godine i ima 11 turnirskih naslova sveukupno. Bio je jedan od najboljih argentinskih tenisača i publika ga je voljela, ako zbog ničeg, onda zbog njegova temperamenta i strasti koji su obilježili njegove mečeve. Šteta što nikada nije bio u potpunosti posvećen tenisu, tko zna do kuda bi dogurao.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.