PIXABAY

REZULTAT KAKAV JOŠ NISMO VIDJELI: Je li ovo najveća sramota u povijesti tenisa?

Autor: Bruno Herljević

Francuski tenisač Benjamin Tullou nadigrao je Čeha Tomasa Fabiana sa 6:0, 6:0, ali stvari postaju zanimljive kada se pogleda statistika.

Prošloga tjedna odigran je teniski Futures turnir u francskom Bagneres-De-Bigorreu, a tamo je odigran meč koji bi svakako mogao ući u rubriku vjerovali ili ne. Naime, francuski tenisač Benjamin Tullou nadigrao je Čeha Tomasa Fabiana sa 6:0, 6:0.

Rezultat je to koji sam po sebi i nije neko veliko iznenađenje, ali ono što jest iznenađenje je to da jedan tenisač u cijelom meču ne osvoji niti jedan jedini poen. Baš se to dogodilo 55-godišnjem Čehu koji je svoju tenisku karijeru započeo prošle godine. Francuz je završio meč za svega 24 minute, a skupio je ravno 48 poena.

No, to nije sve. Češki tenisač u svojoj kratkoj karijeri odigrao je ukupno četiri Futures turnira na kojima nije uspio osvojiti niti jedan jedini gem, ali ovoga puta srušio je i vlastiti negativni rekord. Završio je meč bez ijednog poena.

tenis

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.