REAKCIJE NAKON PORAZA U FINALU: Čilić otkrio: ‘Nisam htio predati meč’… Federer mu poručio: ‘TI SI HEROJ’!

Autor: HINA/B.H.

Nakon dvoboja Čilić je u intervjuu na terenu izjavio kako nikako nije želio predati susret.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zbog ozljede stopala nije mogao pružiti svoju najbolju igru u finalu Wimbledona te je stoga pretrpio uvjerljiv poraz, njega je sa 6-3, 6-1, 6-4 svladao Švicarac Roger Federer koji je tako osvojio rekordni osmi naslov u All England Clubu.

Nakon dvoboja Čilić je u intervjuu na terenu izjavio kako nikako nije želio predati susret.

“Nikada nisam predao dvoboj u karijeri, pa to nisam želio niti danas. Sve do finala ovaj je Wimbledon bio krasno putovanje za mene, igrao sam najbolji tenis u životu i zato bih se želio zahvaliti svom timu koji mi je to omogućio. Zahvaljujem se i svim svojim navijačima u Hrvatskoj i nadam se kako ću se vratiti u finale i pokušati još jednom osvojiti trofej”, bio je kratak Čilić.

Osmerostruki osvajač Wimbledona odmah se nakon meča naklonio Marinu.

“Marin je za mene heroj zbog svega što je izdržao na ovom turniru. Čestitam mu”, rekao je Federer.

“Tenis je ponekad okrutan sport, ali Marin se dobro borio. On je heroj i čestitam mu na sjajnom turniru. Možeš biti ponosan! Ovo je posebna prigoda, imao si sjajan turnir i ponekad u finalu baš ne ide. Nadam se da ćemo u budućnosti odigrati neke bolje mečeve”, rekao je Federer.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.