FOTO: YouTube

ODUŠEVIO JAVNOST: Nećete vjerovati što je Đoković učinio za tenisača hrvatskih korijena

Autor: Željka Orešković

Novak Đoković pokazao je koliko je velikodušan

Novak Đoković srpski je narodni heroj samo zbog svojih teniskih uspjeha, a kada tome još prirodate što je učino za jednog srpskog tenisača hrvatskih korijena, zaista će vam biti jasno zbog čega ga obožavaju.

Jedna priča o njegovoj velikodušnosti dosad je bila skrivena od javnosti, ali odlučio ju je ispričati trener Filipa Krajinovića, Petar Popović. Njegov “štićenik” na posljednjem Mastersu ove sezone iz kvalifikacija je stigao do finala, a čini se da je za to najviše zaslužan upravo Đoković.

“Novak je uvijek vjerovao u Filipa. On mu je plaćao trenera, čak mu je dao i stan u Beogradu. Oduvijek je znao da Filip može biti veliki tenisač, čak i kada Filip sam nije vjerovao u to. Kada su ga oborile ozljede, Novak je bio uz nega”, ispričao je Popović, nekadašnji trener Ive Karlovića.

Podsjećamo, 25-godišnji Krajinović ima i hrvatsku potovnicu, ali nikada nije dobio poziv da nastupa za našu ekipu. Ipak, on tvrdi da tu ponudu ne bi ni prihvatio i da stigla.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.