Facebook: Nick Kyrgios (Official)

Nick Kyrgios ne prestaje šokirati: Ovako nešto nije napravio niti jedan tenisač do sada!

Autor: Bruno Herljević

Prošlo je možda tjedan dana otkako je primio kaznu od osam tjedana zabrane nastupa zbog skandaloznog ponašanja na ATP turniru masters serije u Šangaju...

Odmah ćemo reći, ovaj članak pripada kategoriji, vjerovali ili ne. Stoga, vjerovali ili ne, “bad boy” tenisa, Australac, Nick Kyrgios odustao je od nastupa na ATP turniru u Rotterdamu u veljači sljedeće godine i to kako bi mogao sudjelovati na NBA All-Star vikendu.

Prošlo je možda tjedan dana otkako je primio kaznu od osam tjedana zabrane nastupa zbog skandaloznog ponašanja na ATP turniru masters serije u Šangaju kada je namjerno izgubio od Nijemca Mische Zvereva i uz to, još se svađao s publikom i sucem.

Sada je Kyrgios obavijestio direktora turnira u Rotterdamu, slavnog tenisača Richarda Krajiceka, da bi on radije, u tjednu kada se igra turnir, bio u New Orleansu na spomenutom košakraškom turniru.

“Imali smo ugovor s Kyrgiosom i htjeli smo da ga se pridržava, ali vidjeli ste i u Šangaju što se događa kada mu se ne igra. Ne bismo željeli da se tako nešto dogodi i nama, pa smo odlučili raskinuti ugovor. Kyrgios je odlučio prednost dati svojoj strasti ispred svog posla”, rekao je Krajicek.

Turnir NBA All-Star održat će se u New Orleansu od 17. do 19. veljače 2017. godine, a u posljednje vrijeme dijelom programa postala je i utakmica poznatih u kojoj svoje vještine pokazuju zaljubljenici u košarku koji su svoju slavu stekli u nekom drugom području, a Kyrgios bi ipak radije bio tamo nego na teniskom terenu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.