Photo: Igor Kralj/PIXSELL

MARIN ČILIĆ KATASTROFALAN NA AUSTRALIAN OPENU! Hrvatski tenisač ispao je od autsajdera!

Autor: Bruno Herljević

Čilić se tako, moramo to reći, osramotio protiv autsajdera u ovome dvoboju, a Britancu će ovo biti plasman karijere na Australian Openu.

Marin Čilić ispao je u drugom kolu Australian Opena i to od britanskog tenisača Daniela Evansa. Čilić je izgubio s 3:6, 7:5, 6:3, 6:3 i time je Australian Open ostao bez sedmog reketa svijeta.

Počelo je dobro za Čilića i nije se činilo da će meč otići u totalno suprotnom smjeru. Čilić je poveo s 3:0 i bez problema je čuvao prednost do kraja seta. U drugom setu bio je uvjerljiviji, ali ga je izgubio u svom stilu. U prvom gemu je ispustio dvije break lopte, u petoj igri je breaknuo, ali u šestom je izgubio prednost. U 11. je ispustio još tri break lopte i onda opet izgubio servis.

Britanskom tenisaču tada je krenulo pa je s lakoćom osvojio treći set, a četvrti set je bio novi horor od igre Marina Čilića. Hrvatski tenisač propustio je čak osam break lopti protiv 51. igrača svijeta i onda je odmah poslje toga izgubio servis. No, vratio se u sljedećem gemu, a taman kada se mislilo kako se Čilić podiže, on je predao još jedan break Evansu.

Čilić se tako, moramo to reći, osramotio protiv autsajdera u ovome dvoboju, a Britancu će ovo biti plasman karijere na Australian Openu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.