Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Krajan: “Marin i Ivan trijumfiraju i kad su favoriti i kad su autsajderi”

Autor: Andrija Kačić-Karlin

"Bio je predivan osjećaj igrati s Marinom pred ovakvom publikom. Ovo se jednom doživi u životu. Odlično je igrao Marin i meni je bilo puno lakše", rekao je Ivan Dodig

Nakon pobjede protiv argentinskog para Del Potro/ Mayer naši tenisači dugo su bili pod opsadom navijača. Novinarima su došli tek kasnije nakon što su ih navijači pustili. Dijelili su oduševljenje s publikom.

Marin Čilić tako je u zanosu rekao:

“Fenomenalno! Atmosfera je bila nevjerojatna od početka do kraja meča. Nosila su nas navijači. Prelijep je osjećaj osvojiti još jedan bod za Hrvatsku i evo bliži smo pobjedi”.

Inače, u nedjelju će Marin Čilić igrati prvi dvoboj s Del Potrom. Pobijedi li, Hrvatska će biti svjetski prvak, osvojiti će Davis kup.

IvanDodig, pak, pričao je:

“Bio je predivan osjećaj igrati s Marinom pred ovakvom publikom. Ovo se jednom doživi u životu. Odlično je igrao Marin i meni je bilo puno lakše. Mučim se već duže vremena s leđima i malo sam sumnjao u sebe, ali uz Marina, uz njegovu motivaciju i pristup na terenu bilo mi je puno lakše”.

Naposljetku, izbornik Željko Krajan je istakao:

“Priželjkivali smo pobjedu i nadali se tome. Nije bilo lako. Nije bila ista situacija kao zadnja dva puta kad su Marin i Ivan igrali zajedno i bili autsajderi. Danas su bili favoriti na papiru i to je odmah drugačija situacija. Evo i u ovoj su situaciji pokazali koliko su dobri i jaki”

Autor: Andrija Kačić-Karlin