Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

JOŠ UVIJEK MOŽETE NA FINALE DAVIS CUPA: Savez pustio u prodaju dodatne ulaznice, evo gdje ih nabaviti!

Autor:

Kao i u slučaju prvog kruga prodaja ulaznica valjalo bi požuriti jer se očekuje da će ulaznice puštene u ponedjeljak vjerojatno brzo nestati, ipak je ovo prvi puta da se lovi 'salatara' pred domaćom publikom.

Prvi dio ulaznica za zagrebačko finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine planuo je u rekordnom roku. Hrvatski teniski savez zbog toga je odlučio u prodaju pustiti još jedan dio ulaznica. Finale Davis Cupa na rasporedu je od 25. do 27. studenoga, a igrat će se u zagrebačkoj Areni.

Iz Saveza su poručili kako će ulaznice biti dostupne od ponedjeljka 24. listopada od 13 sati, a moći će se kupiti preko interneta na stranici ulaznice.hr.

Ulaznice se prodaju isključivo preko interneta na spomenutoj stranici, a u Areni će za finale biti oko 15.500 mjesta. Dio karata ide gostima, dio sponzorima i VIP gostima, a ostalo je otvoreno za javnost. Kao i u slučaju prvog kruga prodaja ulaznica valjalo bi požuriti jer se očekuje da će ulaznice puštene u ponedjeljak vjerojatno brzo nestati, ipak je ovo prvi puta da se lovi ‘salatara’ pred domaćom publikom.

 

Autor:

ZADNJE VIJESTI