Izvor: Screenshot

Ivanišević se prvi usudio Đokoviću prognozirati nešto što još nitko dosad nije

Autor: I.K.

Goran je s puno vica progovorio o Đokovićevoj nepobjedivosti...

Goran Ivanišević poznat je kao jedan od boljih prognozera u svijetu tenisa. Uoči finala Australian Opena nije imao nekih problema kad je rekao da će Đoković svladati Murraya, pošto je Nole bio veliki favorit. No, sada je Ivanišević odlučio napraviti korak dalje i reći ono što se još dosad nitko nije usudio.

Naime, Goran smatra da je samo pitanje vremena i zdravlja kada će Đoković porušiti sve teniske rekorde pa i one o broju osvojenih Grand slam naslova.

“Đoković se izjednačio po broju Grand slam naslova s Rodom Laverom, Tildenom i Borgom sa po 11 trofeja. On je sada na jedan trofej od Emersona, tri od Rafaela Nadala i šest od Rogera Federera. Iskreno, kao trener, kao bivši igrač, ne znam koju bih taktiku savjetovao igraču kako da ga pobijedi. Đoković može oboriti sve rekorde. Ako bude zdrav igrat će još pet ili šest godina, a može godišnje osvojiti dva ili tri Grand slama. To je 20 Grand slamova!”

Ivanišević, koji je trener Marina Čilića, za kraj je dao još jednu prilično zanimljivu izjavu o Novaku.

“Đoković sve drži pod kontrolom. On odlučuje koliko dugo želi ostati na terenu! Jedino se možete nadati da se autobus ili automobil neće pojaviti i dovesti ga na teren”.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.