Photo: Petar Glebov/PIXSELL

HRVATSKU POMAZIO ŽDRIJEB! Poznati su svi parovi finala Davis Cupa

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Neposredno prije ždrijeba hrvatski izbornik morao je s popisa, zbog ozljede desnog koljena, izbrisati mladog i talentiranog Bornu Ćorića, umjesto njega je prijavio Franka Škugora.

Mogu biti zadovoljni u hrvatskom taboru nakon održanog ždrijeba za finale Davisovog kupa u kojem će naša vrsta igrati protiv Argentinske. Tako će u prvom kolu prvi na teren Marin Čilić (14 sati) koji će se sučeliti protiv Federica Delbonisa. U drugom dvoboju igrati će Ivo Karlović i Martin Del Potro.

Hrvatski izbornik Krajan prijavio je za subotu par Dodig/Škugor, dočim je argentinski izbornik prijavio Mayera i Pellu, no ta najave su podložne promjenama. U nedjelju, ako ne bude 3-0 za nekog suparnika, igrati će Čilić protiv Del Potra, te Karlović protiv Delbonisa ili Pellea, možda i Mayera.

Inače, neposredno prije ždrijeba hrvatski izbornik morao je s popisa, zbog ozljede desnog koljena, izbrisati mladog i talentiranog Bornu Ćorića, umjesto njega je prijavio Franka Škugora. U ovom Davisovom kupu Čorić je odigrao pet mečeva, pobijedio je uz dva, i oba su bila odlučujuća za pobjede protiv Belgije i SAD-a. Franko Škugor ima 29 godina i trenutačno je e215. Na ATP ljestvici.

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.