Facebook: Ivan Dodig

Glatko do naslova: Dodig i Melo osvojili Masters u Torontu

Autor: Bruno Herljević

Dodigu i Melu ovo je već peti zajednički naslov u karijeri.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i brazilski tenisač Marcelo Melo osvojili su u paru ATP turnir i za Masters serije u Torontu. Dvojac je slavio u finalu 6:4, 6:4 protiv britansko-brazilskog para Jamiea Murraya i Brune Soaresa.

Dodigu i Melu ovo je već peti zajednički naslov u karijeri, a do prvog naslova u 2016. godini stigli su iznenađujuće glatko i bez previše muke. Do sada su osvajali tri Mastersa 1000, u Šangaju 2013. godine, Parizu 2015. i sada u Torontu 2016. godine. Osvojili su i jedan Grand slam, odnosno, Roland Garros 2015. godine te jedan turnir niže kategorije u Acapulcu 2015. godine.

Meč protiv Murraya i Soaresa dobili su zahvaljujući sjajnom prvom servisu, prošlo im je čak 75 posto, a protivnicima nisu dozvolili niti jedan break. Meč je, doduše, u jednom trenutku bio neizvjestan taman kada su napravilo break kod rezultata 3:3, ali samo zbog prekida od dva sata zbog kiše. No, po povratku se baš ništa nije promijenilo i Dodig i Melo su do kraja meča uvjerljivo dominirali.

Spomenimo i kako su Dodig i Melo ovom pobjedom vratili Murrayu i Soaresu za poraz u polifinala u Monte Carlu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.