Facebook: Petra Kvitova (Official)

Dvostruka osvajačica Wibledona nakon napada nožem operirana četiri sata! Glasnogovornik otkrio hoće li nastaviti karijeru

Autor: Bruno Herljević

Nepoznati napadač pokušao je izvesti pljačku, a pritom je nožem ozlijedio češku tenisačicu, odnosno, zadobila je tešku povredu ruke.

Dvostruka osvajačica Wibledona, češka tenisačica, Petra Kvitova, napadnuta je u utorak u svojem domu. Nepoznati napadač pokušao je izvesti pljačku, a pritom je nožem ozlijedio češku tenisačicu, odnosno, zadobila je tešku povredu ruke. Kvitova je istoga dana završila na operacijskom stolu, a liječnici su je operirali četiri sata. Prema prvim procjenama Kvitova će se morati oporavljati najmanje tri mjeseca.

“Petra je zadobila ozbiljne i teške ozlijede, ali prema mišljenju kirurga moći će se vratiti tenisu. Ipak ona je mlada i snažna žena. Liječnici su joj morali operirati svih pet prstiju lijeve ruke, odnosno, ruke u kojoj drži reket, a neće ju smjeti opterećivati tri mjeseca”, izjavio je glasnogovornik češke Fed Cup reprezentacije Karel Tejkal.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.