Facebook: Ivo Karlović

DR. IVO EKSPRESNO U TREĆEM KOLU AUSTRALIAN OPENA: Domaći tenisač nije imao rješenja za Karlovića

Autor: Bruno Herljević

Nakon što je imao dosta muke protiv Argentinca Horacije Zeballosa u meču koji je trajao gotovo pet i pol sati, ova dva sata protiv Whittingtona bila su odmor.

Hrvatski tenisač, Ivo Karlović, plasirao se nakon dva sata igre u treće kolo Australian Opena. Karlović se plasirao u nastavak natjecanja pobjedivši Australca, Andrewa Whittingtona, trenutno 190. igrača svijeta, sa glatkih 6:4, 6:4, 6:4, odnosno 3:o u setovima.

Nakon što je imao dosta muke protiv Argentinca Horacije Zeballosa u meču koji je trajao gotovo pet i pol sati, ova dva sata protiv Whittingtona bila su odmor. Prvi set je uzeo breakom, a u drugom setu odmah na startu je stekao dovoljnu prednost.

U trećem setu do breaka je stigao u četvrtom gemu, a kao ni u prethodna dva seta, prednost nije ispuštao do samog kraja. U sljedećem kolu Karlović će igrati protiv Belgijanca, Davida Goffina.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.