Đoković pokušao provocirati Wawrinku, pa ga je McEnroe napao: ‘Žališ se zbog ozljede, a onda trčiš kao Bolt’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

"Stan, čovječe, oprosti. Ne mogu stajati na nogama. Oprosti", doviknuo je Đoković Wawrinki u pauzi između gemova. No, ono što je uslijedilo baš i nije bilo previše korektno od srpskog tenisača.

Švicarski tenisač Stanislas Wawrinka osvojio je US Open pobjedivši u finalu prvog tenisača svijeta, Srbina Novaka Đokovića sa 6:7, 6:4, 7:5, 6:3. Švicarac je ostvario čak 46 winnera, a Đoković je na koncu morao priznati da je Wawrinka bio bolji i daje zaslužio pobjedu.

No, Đoković je tijekom meča dobro iznervirao Švicarca. Naime, taman kada je ovaj bilo u velikom naletu i imao vodstvo od 3:1 u posljednjem setu, Đoković je počeo tražiti liječničku pomoć zbog žuljeva. Istu je scenu napravio i kod 5:2 vodstva za Wawrinku.

Švicarac se požalio arbitru da Đoković malo pretjeruje, a Novak je to čuo i ispričao se Wawrinki.

“Stan, čovječe, oprosti. Ne mogu stajati na nogama. Oprosti”, doviknuo je Đoković Wawrinki u pauzi između gemova. No, ono što je uslijedilo baš i nije bilo previše korektno od srpskog tenisača. Naime, u meč se vratio kao da mu nije ništa.

To je ražestilo Johna McEnroea koji je oštro osudio Đokovića i suce. “Ovo je kršenje pravila. Suci očito nemaju hrabrost poduzeti nešto. Pa Đoković je pet minuta kasnije trčao kao Usain Bolt”, kazao je McEnroe.

Ipak višeminutni prekidi nisu utjecali na koncentraciju Wawrinke koji je osvojio treći Grand Slam u karijeri.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.