ČILIĆ OTRKIO TAJNE SUIGRAČA: Marin obznanio tko je od tenisača najneuredniji, tko je najveći šaljividžija…

Autor: Bruno Herljević

Premda je izgubio, možda i prelagano, u prvom meču od najboljeg tenisača svijeta, Škota Andyja Murraya, Čilić je i dalje dobro raspoložen.

Prvi reket hrvatske i sedmi igrač svijeta, Marin Čilić, trenutno sudjeluje na završnom Masters turniru u Londnu. Premda je izgubio, možda i prelagano, u prvom meču od najboljeg tenisača svijeta, Škota Andyja Murraya, Čilić je i dalje dobro raspoložen. Baš ga je u takvom izdanju našao novinar ATP-ove stranice koji mu je postavio par kratkih pitanja o suigračima i sebi.

Tko od suigrača najduže vremena potroši na frizuru?

Čilić je kao iz topa ispalio, “Miloš Raonić”!

Tko je najneuredniji u svlačionici?

“Svi smo relativni uredni jer dijelimo svlačionice, ali moram reći da je Andy Murray najmanje uredan”, kazao je Marin.

Tko je najveći šaljivdžija?

“Ma svi znamo da je to Novak Đoković. On je stvarno duhovit, premda je i Gael Monflis isto tako zabavan. Uvijek je opušten na terenu i spreman pružiti zabavu gledateljima, ali Novak je i dalje broj jedan”, otkrio je Čilić.




Tko najbolje pleše?

“Ha, ha, ha, ja sigurno ne. Morat ću i tu istaknuti Đokovića. Vidio sam ga jednom u Monte Carlu kako pleše i zaista je odličan”, kaže Čilić.

Čilić će u srijedu u 21 sat igrati svoj drugi meč na londonskom Mastersu i to protiv Stanislasa Wawrinke.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.