Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ČILIĆ I LUČIĆ-BARONI UVJERLJIVI: Marin poslao Ćorića kući, Mirjana lagano u dva seta protiv Rodgers, Tomljanović predala meč

Autor: Bruno Herljević

Čilić će u nastavku natjecanja igrati protiv Amerikanca Stevea Johnsona koji je u drugom kolu svladao sunarodnjaka Ernesta Escobeda.

Najbolji tenisač Hrvatske, Marin Čilić slavio je u drugom kolu ATP turnira u Acapuclu protiv Borne Ćorića. Prvi reket hrvatske poslao je kući Ćorića rezultatom 2:1 u setovima, završilo je 6:3, 2:6, 6:3. Čilić će u nastavku natjecanja igrati protiv Amerikanca Stevea Johnsona koji je u drugom kolu svladao sunarodnjaka Ernesta Escobeda.

Na istom turniru, ali u ženskoj konkurenciji, Mirjana Lučić-Baroni pobijedila je Amerikanku Shelby Rogers s uvjerljivih 6:4, 6:4. Lučić-Baroni će u nastavku natjecanja igrati protiv Francuskinje Pauline Parmentier koja je u drugom kolu svladala Njemicu Andreu Petković.

Spomenimo kako je druga hrvatska predstavnica, Ajla Tomljanović predala meč drugog kola protiv Belgijanke Kirsten Flipkens nakon 48 minuta pri rezultatu 7:5.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.