Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ČILIĆ EKSPRESNO IZBAČEN S INDIAN WELLSA: Propustio je nemoguće, a nećete vjerovati tko ga je deklasirao

Autor: Bruno Herljević

Čilić je dobro otvorio meč, imao je 5:1 i dvije set lopte, ali upao je u krizu i na kraju tek završio sa 6:4...

Najbolji hrvatski tenisač, Marin Čilić, ekspresno je izletio s ATP turnira u Indian Wellsu i to već u prvom meču. Čilića, inače sedmog igrača svijeta, izbacio je 19-godišnji Taylor Fritz s 4:6, 7:5, 6:4. Ono što je nevjerojatno jest da je američki tenisač Fritz na turnir stigao s pozivnicom i čak je 129 mjesta niže plasiran od Marina Čilića.

Čilić je dobro otvorio meč, imao je 5:1 i dvije set lopte, ali upao je u krizu i na kraju tek završio sa 6:4. U drugom setu Čilić je opet krenuo bolje, vodio je s 3:1, a onda je naglo stao. Mladi Fritz, 136. tenisač svijeta, osjetio je šansu i iskoristio ju. Drugi set osvojio je sa 7:5.

U trećem setu obojica su izgubila servise na početku, a onda opet Marin kod 2:4 i Fritz za 4:5. Očekivalo se kako će Marin, iskusniji i bolje rangirani tenisač, iskoristiti šansu i kod rezultata 5:4 zavšriti meč, to se ipak nije dogodilo. Marin ponovo gubi servis i mladi Fritz mirno privodi meč u svoju korist, a Marina šalje kući u drugom kolu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.