FOTO: YouTube

ČILIĆ BRILJIRAO: Brzinom munje ‘sredio’ Amerikanca i ušao u polufinale

Autor: Hina

S lakoćom je naš prvi reket vraćao prve servise Harrisona

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale teniskog ATP turnira u Tokiju gdje je u četvrtfinalu sa 6-2, 6-0 poslije samo 52 minute igre pobijedio Amerikanca Ryana Harrisona.

U prvom setu je Čilić servirao četiri asa i imao je realizaciju poena na prvom servisu od nevjerojatnih sto posto, a na drugom 83 posto. Suparniku je uzeo servis dva puta.

U drugom setu je hrvatski tenisač suparniku odmah uzeo dva servisa i poveo s 5-0 i onda i po treći put uzeo gem na servis američkog tenisača i bez izgubljenog gema osvojio drugi set.

S lakoćom je naš prvi reket vraćao prve servise Harrisona pri čemu je osvojio nevjerojatnih 56 posto poena i kada se tome doda da je 83 posto poena osvojio na svoj servis jasno je zašto je Čilić ostvario uvjerljivu pobjedu.

U polufinalu će Čilić igrati protiv boljeg iz ogleda između domaćeg tenisača Yuichija Sugite, 40. na ATP ljestvici i Francuza Adriana Mannarina, 52. Sa Sugitom do sada Čilić nije igrao nijednom, a Mannarina je u jedinom njihovom susretu u Londonu 2015. pobijedio.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.