Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Borna Ćorić zbog ozljede u suzama predao meč: Upitan nastup u Davis Cupu!

Autor: Bruno Herljević

Sve je izgledalo dobro dok se mladi reprezentativac hrvatske, nakon jednog smeča, nije uhvatio za desno koljeno.

Mladi hrvatski tenisač, Borna Ćorić, predao je meč nakon samo sedam gemova u dvoboju sa španjolskim tenisačem Felicianom Lopezom. Pri vodstvu od 4:3, Ćorić je osjetio bol u desnom koljenu i u suzama je morao prepustiti susret protivniku.

Sve je izgledalo dobro dok se mladi reprezentativac hrvatske, nakon jednog smeča, nije uhvatio za desno koljeno. Jasno je bilo kako neće moći izdržati naporne mečeve kakvi se odvijaju na Grand Slam turnirima i kako će morati predati meč. Zbog iste je ozljede morao predati meč Marinu Čiliću prije dva tjedna u Cincinnatiju, kada je Čilić na koncu i osvojio svoj prvi naslov iz Masters 1000 serije.

Ipak, jedna činjenica posebno zabrinjava, a to je nam se bliži polufinale Davis Cupa s Francuzima. Do ogleda s Francuzima ostalo je još tri tjedna, a kako Ćorić već neko vrijeme vuče istu ozljedu, njegov nastup na Cupu je upitan.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.