instagram

(VIDEO) NAJBOLJA GUZA ATLETIKE NOSI NAJMANJE GAĆICE! Fatalna Khaddi ponosno ističe svoje atribute

Autor: Bruno Herljević

Mlada atletičarka bira dosta minijaturnu opremu, koja više otkriva nego skriva.

Za nju kažu da je proskakala prije nego što je prohodala, a ona je Khadijatou Victoria Sagnia ili kako je zovu Khaddi. Ova 23-godišnja skakačica u dalj uzela je prvo zlato na Olimpijskim igrama za mlade u troskoku skočivši 13.56, a već sa 16 godina nastupala je za seniorke iako je imala tek 16 godina.

Majka joj je iz Gambije, ali Khaddi nastupa za Švedsku, gdje je i rođena. Ipak najviše pažnje privukla je na Europskom prvenstvu do 23 godine 2015. godine u Estoniji gdje je osvojila četvrto mjesto. Ipak, ne toliko zbog tehnike i izvrsne startne brzine već zbog vrlo atraktivnog izgleda i sportske opreme u kojoj nastupa.

Mlada atletičarka bira dosta minijaturnu opremu, koja više otkriva nego skriva. Njoj takva vrsta pozornosti očito ne smeta jer na njezinom Instagram profilu mogu se vidjeti samo atraktivne fotografije.

Premda je ranije počela u troskoku, prebnacila se kasnije na skok u dalj, a pokušava se istaknuti i u višeboju pa još i trči na 200 i 800 metara i skače u vis. Ipak, fokus joj je na skoku u dalje, a za sada joj je najbolji rezultata 6.92 metra, koji je skočila u veljači ove godien i time je izjednačila rekord star 14 godina. Na SP-u u Birminghamu bila je favorit za medalju, ali završila je tek na šestom mjestu.

Mlada atletičarka bira dosta minijaturnu opremu, koja više otkriva nego skriva. Njoj takva vrsta pozornosti očito ne smeta jer na njezinom Instagram profilu mogu se vidjeti samo atraktivne fotografije, a broj pratitelja raste iz dana u dan.

Got myself a good training session today ??? Have you guys been training today or just had a lazy day? ????

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on




 

Red velvet cake ?




A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.