FOTO: Instagram

NAJSEKSI DOKTORICA NOGOMETNOG SVIJETA: Zbog nutricionistice Rossane bi i najveći gurmani išli na dijetu

Autor:

Nogometaši je slušaju bez pogovora.

Doktorica Rossana Torales nutricionistkinja je brazilskog kluba Boavista. Prije pet godina krenula je njezina suradnja s nogometnim niželigašem iz okolice Rio de Janeira. Ipak, njezin rad sa sportašima pomalo je pao u drugi plan zbog njezinog izgleda.

Da se ne zbunite, Rossana je ova u plavom kompletiću.

FOTO: Instagram

Brazilska seks bomba svoj posao shvaća itekako ozbiljno, a prehrambene navike njezinih igrača zgrozile su ju. Malo je reći da je uvela drastične promjene, cijela momčad stavljena je na dijetu i svi su je bez pogovora slušali.

FOTO: Instagram

Kao što se vidi iz priloženog, lijepa doktorica puno vremena provodi u teretani, a time se voli pohvaliti i na društvenim mrežama, što joj je i donijelo velik broj pratitelja.

FOTO: Instagram

Njezina momčad iz sezone u sezonu je sve bolja i bolje, što zbog Rossanine dijete na kojoj su izgubili višak kilograma, to zbog njezine pojave. Ne sumnjamo da je dečki žele impresionirati, a to ne mogu ako nisu u formi.

FOTO: Instagram

Lijepa doktorica zaista je rasni primjerak prave brazilske ljepotice. Osim utreniranog tijela, tu je i nježno lice i prodorne svjetle oči.

FOTO: Instagram

Rossana korijene vuče iz Paragvaja, a i strastvena je navijačica Arsenala.

Autor: