FOTO: Instagram

KAKO ‘ZBARITI’ RUSKINJE? Ovo je najnevjerojatniji vodič za Svjetsko prvenstvo

Autor: Željka Orešković

Neki u Rusiju ne idu samo zbog nogometa

Argentinci su smislili poprilično nesvakidašnji vodič za Svjetsko prventvo u Rusiji. Dok ostale zemlje pokušavaju svoje stanovnike i navijače, koji će otputovati u Rusiju, educirati o domaćinima, Argentina svoje predstavnike educira o “barenju” Ruskinja.

Da stvar bude još gora, to se nalazi u službenom priručniku, kojeg je izdao tamošnji nogometni savez.

“Što napraviti ako želite imati šanse kod Ruskinja? Kao i sve druge djevojke, one žele da ste čisti, da lijepo mirišete i da ste lijepo odjeveni. Prvi dojam im je jako važan, stoga pripazite kako izgledate”, piše u službenom priručniku, namijenjenom vodstvu saveza, igračima, osoblju i novinarima.

Šokantan dokument ubrzo je povučen, ali već je bilo kasno, njegov sadržaj već se proširio društvenim mrežama i izazvao skandal.

“Ruskinje su prelijepe i mnogi ih muškarci zbog toga samo žele odvesti u krevet, ali i one su ljudi koji se žele osjećati važno i jedinstveno. Savjetujemo da ih tretirate kao osobe”, piše autor teksta te nudi još savjeta:

“Ruskinje želje da muškarci pokažu inicijativu. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, vježbajte rzgovor sa ženama. Ipak, ne brinite, ima dovoljno lijepih žena u Rusiji i nisu baš sve za vas”, zaključuje autor teksta u priručniku.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.