FOTO: Instagram/ PicMonkey

(FOTO) ZBOG NJIH SE ISPLATI GLEDATI: Ovo su seksi ambasadorice Svjetskog prvenstva u Rusiji

Autor:

Ako vas ne zanima nogomet, možda će vam one biti zanimljive

Ono što ne znaju iskomunicirati vladajući i policija, znaju lijepe ambasadorice Svjetskog prvenstva u Rusiji. Da je to uistinu tako, pokazala je Viktorija Lopireva koja je uspjela umiriti medije, koji su polako krenuli stvarati paniku oko divljih ruskih navijača koji naprave kaos gdje god dođu.

Razumljivo, brine ih što će biti kada strane reprezentacije stignu u Rusiju, a huligani budu na domaćem terenu. Andrej Zaharov, jedan od čelnih ljudi tamošnje policije objašnjavao je kako Engleze nitko neće napasti, ali i da se oni moraju primjereno ponašati.

U cijeloj toj “petljanciji” prekinula ga je Viktorija, koja je ulogu ambasadorice prilično ozbiljno shvatila. Ona je novinare uvjerila da se ne moraju ničega bojati, te da nije istina da u Rusiji ne vole goste, a to ćwe i dokazati tijekom Svjetskog prvenstva.

Inače, Viktorija je 34-godišnja bivša Miss Rusije, a s obzirom na tu titulu koju je nosila, ona i medijski najeksponiranija. Na Svjetskom prvenstvu ona će predstavljati rodni Rostov.

🇷🇺Чемпионат мира по футболу всё ближе и я спешу поделиться свежими новостями! 🤗В России начался Тур Кубка Чемпионата мира по футболу FIFA 2018! С сентября 2017 года по июнь 2018 года трофей посетит крупнейшие города нашей страны, в каждом из которых Оргкомитет “Россия 2018” совместно с компанией The Coca-Cola Company подготовит специальную программу! Не пропусти в своём городе! Трофей уже посетил Красноярск, Омск, Челябинск, Уфу и Пермь. А 6-7 октября, первым из городов-организаторов ЧМ2018, Кубок встречает Саранск! Приглашаю всех жителей и гостей города окунутьсЯ в атмосферу праздника и настроиться на волну Чемпионата мира по футболу! @fifaworldcup ⚽️/ Calling Saransk! The 2018 FIFA World Cup trophy continues its tour of Russia, on 6/7 October it visits your city. Come join the celebrations, wish I could be with you! 🇷🇺V #fifa #ambassador #worldcup #russia

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika) on

Welcoming British 🇬🇧 media ahead of the games at #Luzhniki stadium 💃🏼⚽️✨V #fifa #ambassador #worldcup

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika) on


Uz nju, tu je i Natalija Iščenko. Ona ima 31 godinu i cijeli niz medalja, većinom zlatnih, u sinkroniziranom plivanju.Samo s olimpijskih igara im pet zlata, a na Svjetskom prvenstvu će predstavljati svoj Kalinjingrad.

🍩🍩#donuts ##jeep #sea #cyprus #69slam #synchro #synchronizedswimmers #russia #russiangirl

A post shared by Наталья Ищенко (@nataliaischenko) on

U društvu ljepotica je i Jelena Isinbajeva (35) najbolja je skakačica s motkom u povijesti. Ona je svjetska rekorderka i osvajačica dva olimpijska te tri svjetska zlata. Na SP-u će predstavljati rodni Volgograd.

Всем доброе утро😎! Продолжаю тренироваться! Погода все еще балует. Первый раз, после рождения Евочки, я легко сделала подъем ног 10 раз. Отлично! Я и Е.В. очень довольны тем, как я набираю спортивную форму! Всем отличного настроения! И конечно же не забывайте смотреть Чемпионат Мира по легкой атлетике в Пекине, нашей сборной очень нужна ваша поддержка! Инфо о трансляциях на сайте www.iaaf.org и www. Rusathletics.com. 👌

A post shared by Yelena Isinbaeva (@isinbaevayelena) on

Još jedna lijepa Ruskinja zaradile je mjesto među ambasadoricama. Radi se o Larisi Ilčenko (28) koja je dominirala svijetom dugoprugaškog plivanja, ima osam zlata sa svjetskih prvenstava i jedno s Olimpijskih igara u Pekingu na 10 kilometara.

A post shared by LARISA ILCHENKO (@mrs.larison) on

🌊Лето вернулось.💗

A post shared by LARISA ILCHENKO (@mrs.larison) on

#vlg2018 #ambassador2018

A post shared by LARISA ILCHENKO (@mrs.larison) on

С добрым утром, Волгоградик!🌞В гостях хорошо, а дома…😊

A post shared by LARISA ILCHENKO (@mrs.larison) on

Посылаю лучи солнца тем, кто греется под офисными лампами.🤗☀️

A post shared by LARISA ILCHENKO (@mrs.larison) on

Uz uspješne sportašice tu je i voditeljica Jana Čurikova .Ova je 38-godišnjakinja jedna od najvećih ruskih zvijezda.

Anastasija Miškina prije 13 godina je osvojila Roland Garros i bila druga tenisačica svijeta. Danas ima 36 godina, a na SP-u će biti ambasadorica Samare.

#myskina

A post shared by 卡普 (@ccuupp) on

Naposljetku je ostala i 34-godišnja Zarifa Pašaevna, poznatija kao Zara. Ona je jedna od najvećih pop-zvijezda  u Rusiji, a njezin pjesme nagrađene su brojim nagradama za pjesmu godine, a ima i Zlatni gramofon.

 

Autor: