EPA/ANDY RAIN

(FOTO) PROCURILA STARA SLIKA MEGHAN MARKLE! Princeza se fotkala s legendarnim srpskim košarkašem

Autor: Bruno Herljević

Htjeli vi to priznati ili ne, barem malo vas je zaintrigiralo kraljevsko vjenčanje koje se proteklog vikenda održalo u Engleskoj. Svoj brak su ozakonili Princ Harry i njegova odabranica Meghan Markle, američka glumica i holivudska zvijezda.

Vjenčanje godine pratilo se u cijelom svijetu pa tako i u SAD-u, a euforija je malo ponijela i Sacramento Kingse koji su Meghan posvetili jednu staru fotografiju.

Na službenom Twitter profilu Kingsi su objavili sliku princeze Meghan Markle dok je bila djevojčica, a na slici pozira s legendarnim igračem Sacramenta, Srbinom, Vladom Divcem. Divac je i danas u Sacramentu gdje obnaša dužnost GM-a.

U trenutku snimanja Meghan je ima 12 godina, a Divac je u to vrijeme igrao za L.A Lakers. Srbin je udovoljio preslatkoj Meghan i slikao se s njom, a danas se Vlade može pohvaliti time da se fotografirao s princezom, odnosno, vojvotkinjom od Sussexa. Vrijedna je to uspomena.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.