FOTO: Instagram

(FOTO) MIOČIĆEVA SUPRUGA U ŠOKU: ‘Dosad se nisam bojala poroda, ali sada…’

Autor: Željka Orešković

Mnogi se ugledaju na njihovu vezu

Ryan Marie Miočić supruga je američkog teškaša hrvatskih korijena, Stipe Miočića.  Bračni par u srpnju očekuje svoje prvo dijete, kćerkicu, a termin te ja taman oko datuma njegove borbe s Danielom Cormierom u Las Vegasu.

❤️ Third tri in 6 days!

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Ryan je prilično aktivna na društvenim mrežama gdje često zadirkuje Stipu, a njihov odnos mnogi smatraju savršenim.  Upravo ona bila je uz Miočića kada nitko nije bio na njegovoj strani i kada još nitko nije znao da će skromni vatrogasac postati jedan od najvećih teškaša svih vremena s rekordnim brojem obrana UFC-ovog pojasa kraljevske kategorije.

Lijepa supruga oštra je i na jeziku pa je nekoliko puta, bez dlake na jeziku, odgovorila šefu UFC-a, Dani Whiteu zbog njegovog nepoštovanja prema njezinom suprugu.

Today will be the second best day of 2018… we cannot wait to welcome Princess Miocic into the world !!! ? ???




A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Kao što smo već napisali, gospođa Miočić često se šali sa Stipom, a tako je bio i ovog puta. Naime, objavila je fotografiju na kojoj ona ima Stipino lice, a Stipe njezino te napisala uz emotikon koji plače od smijeha:




“Dosad se nisam bojala poroda, ali kada ovo vidim…”

Welp, if I wasn’t nervous about giving birth, I am now! ? #fbf #lmfao

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Inače, Stipe i Ryan dvije su godine pokušavali dobiti dijete, prošli su mnoge terapije i jedan spontani pobačaj, ali napokon im se posrećilo te su na dan Stipine borbe s Nagannuom objavili da očekuju dijete.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.