instagram

BIVŠA DJEVOJKA NAPALA ŠPANJOLSKU ZVIJEZDU! ‘Sin ti jedva diše, a ti kupuješ dijamante i trošiš novac’

Autor: Bruno Herljević

Njihov malodobni sin Nyan ima srčanu manu i prošle je godine prošao tešku operaciju od koje se još uvijek oporavlja

Bivša djevojka španjolskog nogometaša Jesea Rodrigueza, Aurah Ruiz, javno je istupila i optužila bivšeg partnera za zanemarivnje njihova bolesnog djeteta. Njihov malodobni sin Nyan ima srčanu manu i prošle je godine prošao tešku operaciju od koje se još uvijek oporavlja.

Aurah je ljutita na igrača Stokea koji je, prema njezinoj verziji priče, zanemario Nyana i ne sudjeluje u njegovu životu niti mu pomaže.

Preko svog Instagram profila ostavila mu je i poruku.

“Letiš privatnim zrakopolovom, imaš dijamante vrijedne tisuće i tisuće eura, a djetetu ti odjeću peru na ruke u bolnici. Nastavi ti i dalje trošiti novac s prijateljima, kupuj automobile i skupu odjeću, putuj, dok ti sin prolazi kroz teško razdoblje i jedva diše. Ja ću se brinuti o njemu, a ti izabrao povrijediti nas. Ti se odmaraš kada hoćeš, a moja iscrpljena obitelj pokušava poslije posla avionom stići svako malo posjetiti Nyana. Oni su veliki ljudi i vole Nyana”, rekla je bivša Jeseova djevojka.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.