Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

SMIJEH BEZ SUZA Dinamo naravno pobijedio Lokomotivu uz diskretnu pomoć suca

Autor: Andrija Kačić Karlin

Lokomotiva je čak i prijetila, stvarala šanse, ali vratar Livaković i suci pobrinuli su se da se ne dogodi „iznenađenje„...

U utakmici 16. kola Prve hrvatske nogometne lige koja je uspjela nasmijati i ono malo gledatelja na maksimirskom stadionu Dinamo je pobijedio svoju filijalu Dinamo s 2-0 (1-0), makar je Lokomotiva čak i prijetila, stvarala šanse, ali vratar Livaković i suci pobrinuli su se da se ne dogodi „iznenađenje„.

Dinamo je poveo u 18. minuti, zabio je Fiolić na sjajnu asistenciju Sose točno tukao i utakmicu odveo prema Dinamovoj pobjedi.

Potom su utakmicu obilježile Lokomotivine prigode, najprije se sami ispred Livakovića nisu snašli Chago i Ivanušec, a kad je Krstanović izašao sam pred Dinmovog vratar i kad se očekivala relizacija dosuđeno je haleđe. Kojeg nije bilo.

U 80. minuti Kolinger je dobio crveni karton i nakon serije prigoda za Dinamo u 89. minuti Lecjaks je zabio za 2-0

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.