Photo: Igor Kralj/PIXSELL

SKEPTICI, ŠTO ĆETE SADA REĆI?! Pogledajte koji je sada koeficijent da će Vatreni osvojiti SP

Autor: Andrija Kačić Karlin

Vidjela i kladioničarska industrija da je s Hrvatima vrag odnio šalu...

Prije početka svjetske smotre kladionice su odredile koeficijente za svaku reprezentaciju, hoće li proći skupinu, koliko će bodova osvojiti, kao i koje su šanse da se pojedina reprezentacija okiti naslovom svjetskog prvaka.

Hrvtska tu nije stajala naročito, koeficijent da će Hrvtska biti svjetski prvak prije prvenstva bio je između 33 i 35. Nakon što su Hrvati pomeli Argentinu kladionice su vidjele da je vrag odnio šalu, te pod hitno za duplo smanjili koeficijent.

Da će Hrvatska biti svjetski prvak sada je koeficijent samo – 16. Kakva promjena raspoloženja kladioničarske industrije, i to nešto govori o vrijednosti hrvatskog trijumf protiv Argentine.

K tome, samo šest reprezentcija ima manje koeficijente od Hrvatske kod šansi za osvajanje naslova prvaka. To su, redom, Engleska, Belgija, Njemačka, Francuska, Španjolska i Brazil.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.