(VIDEO) SENZACIJA: Dortmundska Borussia izbacila Bayern u polufinalu Kupa i u finalu će protiv našeg Nike Kovača

Autor: Andrija Kačić Karlin

Borussia je povela u 19. minuti preko Marca Reusa, ali je Bayern do poluvremena preokrenuo pogocima stopera Javiera Martineza (38) i Matsa Hummelsa (41). Gosti uzvraćaju na sličan način sredinom drugog dijela kada Pierre-Emerick Aubameyang (68) i Ousmane Dembele (74) donose veliku pobjedu gostujućoj momčadi

Evo svojevrsne senzacije u njemačkom nogometnom Kup natjecanju, nogometaši Borussie Dortmund plasirali su se u finale Njemačkog kupa nakon što su u odličnoj utakmici u Muenchenu pobijedili Bayern s 3-2. Dan prije je boljim izvođenjem jedanaesteraca kod Borussie Moenhengladbach u finale prošao Eintracht iz Frankfurta kojeg trenira naš Niko Kovač. Finale je 27. svibnja.
Borussia je povela u 19. minuti preko Marca Reusa, ali je Bayern do poluvremena preokrenuo pogocima stopera Javiera Martineza (38) i Matsa Hummelsa (41). Gosti uzvraćaju na sličan način sredinom drugog dijela kada Pierre-Emerick Aubameyang (68) i Ousmane Dembele (74) donose veliku pobjedu Borussiji koja se plasirala u svoje deveto finale nacionalnog kupa, kojeg su osvajali triput.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.