Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Reprezentacija završila pripreme, sve spremno za ždrijeb skupina za EURO 2018.

Autor: Andrija Kačić Karlin

Ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. na rasporedu je u petak s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Nakon što je posljednjih devet dana trenirala u Poreču, hrvatska rukometna reprezentacija uputila se u Zagreb kako bi u petak u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sudjelovala na ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo 2018. kojem je domaći Hrvatska.

“S obzirom da je kraj sezone i da su igrači došli umorni i da se svi spremaju za godišnje odmore, svi su bili iznimno motivirani i odradili smo jako dobar posao. Bilo je odlično,” kazao je trener reprezentacije Vlado Šola osvrnuvši se i na sutrašnji ždrijeb skupina.

“Ždrijeb je lutrija i nema smisla razmišljati unaprijed. Nismo ništa komentirali, jedino smo zaključili kako bi iz Splita gdje ćemo igrati prvi krug trebali donijeti četiri boda.”

Zlatko Horvat je dodao kako će reprezentacija uz navijače pokušati otići što dalje.

“Kakav god ždrijeb bio, neće biti lako. Svi znamo što je EP. Mi ćemo ići svojim putem. Dobro se pripremiti i uz naše navijače pokušati ići što dalje.”

Ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. na rasporedu je u petak s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prije samog ždrijeba ispred KD Lisinski od 16 sati bit će organiziran mini rukometni turnir i promocija gradova domaćina Europskog prvenstva 2018 (Zagreb, Split, Varaždin, Poreč) uz gastronomske delicije i prezentacije, dok će nakon ždrijeba od 20:30 sati ispred dvorane za sve posjetitelje biti koncert Nine Badrić.




Hrvatska kao domaćin nalazi se u jakosnoj skupini 1 s Njemačkom, Španjolskom i Francuskom. U skupini 2 su Danska, Bjelorusija, Švedska i Makedonija, u skupini 3 Norveška, Srbija, Crna Gora i Češka, a u skupini 4 Mađarska, Slovenija, Austrija i Island.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.