foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

ZLOKOBNA PORUKA ZA PONAJBOLJEG IGRAČA RIJEKE: Armada opet uzela na zub Gavranovića

Autor: Bruno Herljević

oš od kraja prijelaznog roka Gavranović se pokušavao pomiriti s navijačima, onda je nakon poraza od Dinama uslijedila nova lavina uvreda

Toplo-hladni odnos navijača Rijeke i napadača aktualnog prvaka Hrvatske, Švicarca Marija Gavranovića, dobio je svoj epilog na utakmici četvrtog kola Europske lige. Rijeka je izgubila s 4:1 na svojoj Rujevici, koja je bila dupkom puna navijačima, a jedan dio Armade odučio se transparentom obračunati s Gavranovićem.

Taman kako su navijači, barem na kratko, zaboravili Gavranovićeve pregovore s Dinamom, odnosno tvrdnje da je sve dogovorio s Dinamom i kada je on vratio povjerenje zabivši protiv Austije u prvom ogledu, sve se pogoršalo kada je Švicarac prijavio ozljedu uoči velikog derbija s Dinamom u prvenstvu.

Još od kraja prijelaznog roka Gavranović se pokušavao pomiriti s navijačima, onda je nakon poraza od Dinama uslijedila nova lavina uvreda na račun Gavranovića i njegova mogućeg prelaska u Dinamo.

Armada je tako uspjela na utakmici s Austrijom na Rujevici unijeti maleni transparent na kojem je pisalo “Gavra, jebo te Mamić”. Transparent se našao na istočnoj trbini, a na njegovu sreću možda je i bolje da nije igrao jer tko zna što bi mu sve skandirali.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.