FOTO: Screenshot

(VIDEO) HULIGAN NASRNUO NA IGRAČA PSG-a: Uletio na travnjak i šakom napao mladog Francuza

Autor: Željka Orešković

"Ovo je velika sramota, navijačima nije mjesto na travnjaku ni na jednom stadionu".

Novu sezonu Lige prvaka u utorak su otvorile momčadi PSG-a i Celtica, a krajnji rezultat od 5:0 za PSG zasjenio je incident. Naime, tek nekoliko trenutaka nakon Cavanijevog pogotka za 3:0, gledatelje i igrače na Celtic Parku šokirao je navijač koji je uletio na travnjak i fizički napao mladog Kyliana Mbappea.

Podivljali navijač šakom je zamahnuo prema Francuzu, srećom, promašio ga je. Nakon prve, mlake reakcije zaštitara, drugi put su brzo dotrčali do napadača, kojeg su uspjeli savladati i predati policiji.

Celtic se sada mora suočiti s kaznom Uefe, koja će vjerojatno biti novčana, a moguće je i zatvaranje jedne tribine. Svog “kompanjona” kritizirali su i ostali navijači, kao i i trener Celtica Brendan Rogers.

“Žvižduci ostalih navijača sve su rekli. Ovo je velika sramota, navijačima nije mjesto na travnjaku ni na jednom stadionu. S ovim hulihganom ćemo se pozabaviti kao klub”, kazao je Rogers.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.