twitter

MILIJUNAŠ ODUŠEVIO SVIJET! Zaposlio dvojicu beskućnika u svom klubu i dao im krov nad glavom

Autor: Bruno Herljević

"Najvažnije je činiti dobro za druge ljude, ovo je najmanje što smo mogli učiniti za njih", izjavio je vlasnik nogometnog kluba

Vlasnik engleskog sedmoligaša Billericay Towna, Glenn Tamplin, oduševio je nogometni pa čak i onaj ‘nenogometni’ svijet. Engleski ‘kralj željeza’, učinio je plemenito djelo, dao je dvojici beskućnika posao u klubu i osigurao im krov nad glavom.

Tamplin ih je svakoga dana viđao na ulicama Billericaya pa im je odlučio pomoći, ali ne milostinjom, već im je odlučio promijeniti život.

“Često sam posljednjih mjesec dana razgovarao s njima. Supruga i ja smo im kupovali kavu i davali novac za hranu, a onda smo shvatili kako im moramo više pomoći. Najvažnije je činiti dobro za druge ljude, ovo je najmanje što smo mogli učiniti za njih”, kazao je Tamplin.

Beskućnici Richard i Ray dobili su poslove u klubu. Richard je domar, a Ray će raditi na osiguranju stadiona. Za sada su smješteni u jednoj sobi na stadionu, ali uskoro će dobiti adekvatan smještaj.

“Obradovala me sreća u njihovom očima, ali sada im moram pomoći da prestanu piti alkohol i da počnu normalno živjeti”, pojasnio je Tamplin.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.