Poveli u sredini utakmice pa onda nagli primili četiri komada

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hokejaši Medveščaka izgubili su u svom 18. ovosezonskom nastupu u EBEL-u na gostovanju u Klagenfurtu od KAC-a sa 1-4 (0-0, 1-2, 0-2)

. U Klagenfurtu su hokejaši Medveščaka napustili led pognutih glava. Hokejaši Medveščaka izgubili su u svom 18. ovosezonskom nastupu u EBEL-u na gostovanju u Klagenfurtu od KAC-a sa 1-4 (0-0, 1-2, 0-2).

Medveščak je poveo početkom druge trećine golom Tylera Morleya (24:27), ali domaći su vrlo brzo uspjeli preokrenuti preko Manuela Ganahla (28:14) i Thomasa Kocha (31:18), da bi nakon samo sedam sekundi igre u trećem dijelu Thomas Hundertpfund (40:07) povisio na 3-1 i to u trenucima kada je Medveščak imao igrača više na ledu. Konačnih 4-1 je svojim drugim golom na utakmici postavio Koch (43:34).

Sa 27 osvojenih bodova Medveščak je trenutačno peti na ljestvici, isti učinak ima i četvrti Red Bull Salzburg, dok je KAC sa 33 treći, a isti broj bodova ima i drugi Black Wings iz Linza. Na vrhu su Vienna Capitalsi sa 43 boda.

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u utorak na svom ledu protiv Salzburga.

(Hina) xzm yzm

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.