Photo: Igor Soban/PIXSELL

(VIDEO) POKLON ZA DINAMO: U zadnjoj minuti Dinamu ponuđen jedanaesterac za pobjedu protiv Cibalije

Autor: Andrija Kačić Karlin

Dinamo je pobijedio pogotkom s 11 metara Hodžića zadnjoj minuti. Prije toga, isti igrač je zabio u 72. minuti, Zgrablić izjednačio petnaestak minuta kasnije.

Dinamo je u gostima pobijedio Cibaliju s 2-1 (0-0) u utakmici 22. kola Prve HNL, zašto to ne reći, poklonjenim jedanaestercom u zadnjoj minuti kojeg je realizirao Hodžić. Prije toga, Hodžić je zabio u 72. minuti, Zgrablić izjednačio petnaestak minuta kasnije.
Dinamo nije u prvome poluvremenu uspio slomiti otpor dobro postavljene Cibalije, istina, prigoda j ebilo, tuklo se iz svih pozicija, ali na visini zadaće bio je domaći vratar Matković. Nakon nekoliko fino izrađenih akcija predkraj prvoga dijela sjajnu prigodu imao je Olmo, neometan sa samo pet-šest metara tukao je, ali je vratar Matković izvrno reagirao i tu opasnost otklonio. Time je bio najzslužniji za pro poluvrijeme bez golova.
U nastavku je trener Dinama Petev uveo – Sammira. Nije Dinamo dobio na živosti, igra je i dalje bila mlaka. Čak i bez prigoda. No, u smiraj utakmice zaredala su se uzbuđenja i nepravde.
Najprije je u 72. minuti Hodžić zabio za vodstvo Dinama 1-0. Nitko nije očekivao da bi Cibalia mogla više “zakuhati” utakmicu. No, uspjela je u tome, u 87. minuti Zgrablić je izjednačio.
Kad su svi očekivali kraj, sudac Batinić je poklonio jedanaesterac za Dinamo, nakon što je prekršaj odglumio Soudani. Hodžić je bi osiguran realizator za konačnih 2-1 za Dinamo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.